Square-Enix lanceert Heroes & Generals

thumbnail

Heroes & Generals is een combinatie van een first person shooter en een strategiegame. Spelers kunnen de rol aannemen van Hero, vechtend aan de frontlinie en zich voortbewegend te voet, in tanks en vliegtuigen, of ze kunnen de taak van General op zich nemen om de beschikbare troepen en middelen op de beste manier te plaatsen en zo de tegenstander te verslaan.

Heroes & Generals wordt ontwikkeld voor PC door Reto-Moto, een in Kopenhagen gevestigde studio gespecialiseerd in originele online entertainmentsoftware, en bevindt zich momenteel in een gesloten bètafase. Er zijn plannen om de titel ook naar tablets en smartphones te brengen.

“Heroes & Generals combineert twee genres om één geweldige nieuwe ervaring te creëren, met meerdere manieren om te spelen. Het is op maat gesneden voor spelers van vandaag en we zijn erg blij met Reto-Moto te kunnen werken om deze titel als Free2Play te lanceren via de browser”, zegt David Guldbrandsen, General Manager van Hapti.co, Square Enix’ nieuwe studio in Kopenhagen gespecialiseerd in browsergames.

“Een partnership met Square Enix is het beste dat Heroes & Generals kon overkomen en zal ons helpen een groot publiek te bereiken en meer en sneller nieuwe content uit te brengen” zegt Peter Fleckenstein, mede-oprichter van Reto-Moto. “We blijven ontwikkelen vanuit onze community, en de drie-eenheid Square Enix, Reto-Moto en onze community zal Heroes & Generals maken tot een ongelooflijke game die veel gamers nog jarenlang zullen blijven spelen”.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx