Square-Enix kondigt nieuw spel voor iOS-apparaten aan: Bloodmasque

thumbnail

Square Enix Ltd., de uitgever van interactieve entertainmentproducten van SQUARE ENIX in Europa en andere regio’s, heeft vandaan aangekondigd dat BLOODMASQUETM, de nieuwe mobiele actie-RPG voor vampierjagers, deze zomer beschikbaar zal zijn op alle iOS-apparaten (iPhone, iPod touch en iPad). Om BLOODMASQUE nog griezeliger te maken, kunnen spelers bij het aanpassen van hun personages gebruikmaken van foto’s van hun eigen gezicht, zodat ze persoonlijk met de vampiers kunnen afrekenen.

BLOODMASQUE is gebaseerd op Unreal-technologie, en de vergezellende trailer geeft een demonstratie van de gameplay-beelden en interactieve aanpassingstechnologie voor personages.

In BLOODMASQUE kruipen spelers in de huid van jagers in Parijs, dat eind 19e eeuw door vampiers wordt geteisterd. Terwijl de mensheid in duisternis wordt gehuld, moeten jagers vechten tegen de verraderlijke onderdrukking om de snode plannen van de vampiers te verijdelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box