Squad DLC pack voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham onthuld

thumbnail

Maak je klaar voor een gloednieuw avontuur in LEGO Batman 3: Beyond Gotham! DLC Season Pass bezitters krijgen begin 2015 toegang tot de The Squad DLC pack voor de PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC! De add-on content pack introduceert een nieuwe groep speelbare LEGO DC Comics personages, voertuigen, achievements en een nieuwe story experience in het LEGO Batman 3: Beyond Gotham universum.

In The Squad add-on content pack heeft een mysterieus figuur zich geïnfiltreerd in de Belle Reve gevangenis. Het is aan spelers om zich als Deadshot, Deathstroke, Harley Quinn, Captain Boomerang en andere leden van The Squad een weg door de gevangenis te slaan om deze infiltrant te vinden voordat de geheimen van Amanda Waller’s en The Squad’s ontdekt worden.

Bouw verder aan je LEGO® Batman 3: Beyond Gotham game-ervaring met de DLC Season Pass die nu verkrijgbaar is voor €14,99. Met de DLC Season Pass krijgen spelers toegang tot The Squad en andere content packs, waaronder Man of Steel, Dark Knight, Batman 75th, Arrow en Bizarro World wanneer deze beschikbaar zijn. Elke Season Pack kan ook afzonderlijk gekocht worden voor € 2,99.

In LEGO® BatmanTM 3: Beyond Gotham bundelt the ‘Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings’ laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings’ te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

LEGO® Batman 3: Beyond Gotham is de ultieme superhelden videogame voor de hele familie. De videogame is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x