SPY x FAMILY maakt videogamedebuut met SPYxANYA: OPERATION MEMORIES

thumbnail

De familie Forger maakt hun videogamedebuut in SPYxANYA: OPERATION MEMORIES. De game, gebaseerd op de SPY x FAMILY-manga en -anime, laat spelers de controle nemen over de geliefde, doch ondeugende Anya Forger, een wees met telepathische krachten, geadopteerd door Loid Forger. De game is in ontwikkeling voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via STEAM, en zal in 2024 verschijnen.

SPYxANYA: OPERATION MEMORIES zal het volgende bevatten:

 • Ervaar SPY x FAMILY door de ogen van Anya – Als opdracht voor Eden College moeten spelers een fotodagboek maken. Ze moeten gedenkwaardige foto’s van Anya maken om haar dagboek uit de serie te voltooien door uitstapjes te maken naar parken, stranden, hondenparken, aquaria en musea.
 • Maak foto’s wanneer Anya iets interessants vindt – Zoek iets dat Anya’s aandacht trekt om gedenkwaardige foto’s van haar, haar familie en haar vrienden te maken. Goede foto’s worden opgeslagen als Anya’s herinneringen.
 • Veel plezier en minigames – Spelers kunnen kiezen uit meer dan 15 minigames. Beleef leuke spelletjes gebaseerd op de bekende scènes uit de anime – van bowlen met pindathema tot ritmetraining met Yor om punten te verdienen en kostuums en uitjes vrij te spelen.
 • Creëer je eigen stijl – Pas de Forgers aan met vrij te spelen kostuums en andere voorwerpen om je eigen stijl te creëren en het spelplezier te vergroten. Gebruik ook de fotomodus van het spel om het perfecte portret van de familie Forger te maken!

SPYxANYA: OPERATION MEMORIES verschijnt in 2024 op PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx