Spore van EA ook op de iPhone

thumbnail

EA Mobile, een afdeling van Electronic Arts Inc., heeft vandaag bekendgemaakt dat de game Spore Origins, speciaal ontworpen voor de iPhone en iPod touch, afgelopen maand uitgebracht is. De game maakt optimaal gebruik van de accelerometer die in deze apparaten is ingebouwd en reageert op alle kantel- en draaimanoeuvres in de oerwereld van Spore. Tegelijk met de lancering van Spore Origins, brengt EA Mobile een lijst uit van negen andere games die voor de iPhone en iPod Touch worden ontwikkeld.

Het is eten of gegeten worden in Spore Origins! De game Spore Origins is exclusief ontworpen voor de iPhone en iPod touch. Gamers navigeren met behulp van de bewegingstechnologie van het platform door een woeste oerwereld op zoek naar de volgende evolutiesprong. In twee speltypen en 35 uitdagende niveaus moet je constant rekening houden met je positie in de voedselketen. Maak je eigen wezen in de Creature Editor en laat hem miljoenen jaren evolueren. Je kunt zijn textuur, vorm en lichaamsdelen aanpassen aan de manier waarop hij aanvalt en verdedigt en aan jouw visie en bewegingen.

“We vinden het fantastisch dat Spore Origins nu uit komt op de iPhone en iPod touch”, zegt Travis Boatman, vice-president Worldwide Studios bij EA Mobile. “We maken dankbaar gebruik van de unieke mogelijkheden die deze apparaten bieden. Spelers kunnen zelf een wezen maken en zijn lot bepalen in een verrassend evolutie-avontuur.”

EA Mobile heeft vandaag ook aangekondigd te werken aan negen andere titels voor de iPhone en iPod touch (beschikbaarheid afhankelijk van regio): YAHTZEE Adventures, EA Mini Golf, Lemonade Tycoon, Mahjong, MONOPOLY: Here & Now The World Edition, SimCity, Tiger Woods PGA TOUR 09, Need for Speed Undercover en The Sims 3.

Spore Origins is wereldwijd voor de iPhone en de iPod touch verkrijgbaar in de App Store van Apple of via je iPhone op www.eamobile.com. Er zijn ook versies van Spore Origins beschikbaar voor de iPod en andere mobiele telefoons. Alle iPod-games zijn beschikbaar voor de derde-generatie iPod nano, iPod classic en vijfde-generatie iPod. Je kunt ze ook iemand cadeau doen met de cadeaufunctie van iTunes (www.itunes.com).

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x