Speel dit weekend de gratis open beta van Marvel’s Avengers

thumbnail

Dit weekend geeft SQUARE ENIX spelers de kans om gratis een voorproefje te nemen op Marvel’s Avengers tijdens de open beta van de game. Deze open beta biedt superheldenfans een uitgebreide hands-on-ervaring van de game, voordat deze op 4 september wereldwijd wordt gelanceerd.

De open beta van Marvel’s Avengers is beschikbaar van 21 augustus tot 23 augustus voor alle PlayStation 4-, Xbox One- en pc-spelers.

De beta biedt toegang tot vier van de Hero Missions uit de single-player campaign, drie HARM Room-uitdagingen, vier War Zones en vijf Drop Zones. Al deze content samen is goed voor vele uren superheldenactie! War Zones en Drop Zones kunnen solo gespeeld worden, met de helden die een speler bezit als computergestuurde bondgenoten, of coöp met teams van twee tot vier spelers.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de beta voltooien, worden beloond met de Hulk Smashers Pickaxe, inclusief Hulkbuster-stijl, in Fortnite*, de free-to-play game van Epic Games.

“Tijdens onze vorige beta-weekends zagen we al miljoenen gamers tientallen miljoenen uren samenwerken en vijanden verslaan als hun favoriete superhelden,” zegt Scot Amos, studiohoofd bij ontwikkelaar Crystal Dynamics. “We kijken er echt naar uit om de beta voor iedereen te openen op PlayStation 4, Xbox One en pc, zodat iedereen als Earth’s Mightiest Heroes kan spelen.”

Bekijk hier een volledige infographic over de starttijden van de open beta.

Om de beta te kunnen spelen, is een gratis Square-Enix Members-account vereist. Spelers kunnen zich voor zo’n account aanmelden op https://membership.square-enix.com/register. Het aanmelden wordt beloond met een exclusieve Thor-nameplate in de game.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x