Space Punks krijgt enorm veel nieuwe content met “The SpOiled One”-update

thumbnail

De free-to-play, sciencefiction looter-shooter Space Punks van de toonaangevende Poolse gamestudio Flying Wild Hog is vanaf vandaag een planeet rijker met de release van zijn zesde content-update genaamd “The SpOiled One”. De update introduceert ook nieuwe gamemodi, een automatische respawn-functie en hele reeks bugfixes.

Bekijk wat spelers mogen verwachten van “The SpOiled One” in de nieuwste trailer

Spelers maken met deze nieuwste update kennis met het stoffige en olieachtige Spor, een planeet waar flink veel nieuwe gevaren en uitdagingen te vinden zijn. Vecht tegen een digitale infectie tijdens drie spannende Get-A Job-missies en twee uitdagende tijdelijke missies, rijd op de Toxicart in “Toxic Byproducts”, vul een gedoemde jerrycan in “Need SpOil ASAP” of word achtervolgd door een orbitale laser van onheil in “Moving Target”!

Bovendien introduceert de update een automatische respawn-functie voor alle modi, behalve “The Crack”. Nadat spelers al hun hitpoints hebben verloren, gaan ze naar de Spectator-modus en respawnen ze automatisch nadat de timer op nul staat – tenzij ze nieuw leven worden ingeblazen door iemand uit hun party. Houd er rekening mee dat elke automatische respawn de timer verhoogt. Uiteraard mislukt de missie als alle spelers op een bepaald moment tegelijk hun hitpoints hebben verloren.

Naast deze nieuwe toevoegingen is de HUD flink onder handen genomen, kunnen sterkere vijandelijke modifiers die alleen aanwezig waren in “The Crack” nu willekeurig vijanden op Stopan en Bannik op hogere machtsniveaus beïnvloeden, en heeft de game een aantal balancefixes doorgevoerd op het gebied van crafting.

De volledige patch notes voor de “The SpOiled One”-update zijn hier beschikbaar.

Michał Kuk, Game Director bij Flying Wild Hog, zegt: “We hebben de community Spor beloofd, en nu hebben we die belofte waargemaakt! Space Punks blijft evolueren naar een steeds meer geweldige ervaring voor spelers van over de hele wereld. Sinds de lancering van de Open Beta hebben we nog waardevollere feedback van de community kunnen aannemen en kanaliseren om van Space Punks een echt levende game te maken waar spelers keer op keer naar terugkeren. We hebben enorm veel meer dat we willen doen in de komende maanden, dus houd de game in de gaten voor nog meer grote updates later dit jaar.”

De Open Beta van Space Punks is free-to-play en vanaf april 2022 beschikbaar via de Epic Games Store. Spelers die de continue ontwikkeling van de game actief willen ondersteunen en vorm willen geven, kunnen een van de Founders Packs kopen in de Epic Games Store. Deze zijn er in twee varianten:

 • Swag Pack: Het basispakket voor elke ruimtebandiet biedt gegarandeerde toegang tot de Early Access en ontgrendelt gelijk alle vier de hoofdpersonages. Het bevat ook een Season 1 Battle Pass en exclusieve achtergronden, vier emotes, een Epic Cape en Epic Dash-effect. Prijs: € 23,99
 • Splendor Pack: Het ultieme starterspakket voor de hardcore schurken onder ons bevat alles in het Swag Pack plus andere extra voordelen, waaronder een Scaraby 8G Companion, vier Epic Character Skins en een Epic Player Entrance. Prijs: € 39,99
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx