Sony ziet de kritieken nog niet over lage harde schijf capaciteit

thumbnail

De standaard ruimte op de PlayStation 5 die beschikbaar is voor het opslaan van games is slechts 665 gigabyte afgerond. Maarliefst 300 gigabyte is gereserveerd voor het systeem zelf en kan dus niet gebruikt worden voor het installeren van games. Volgens Sony hoort men de kritiek echter niet die van gebruikers af zou komen dat dit te weinig opslagruimte zou zijn. Via de Telegraph laat Jim Ryan weten dat Sony in staat is om het ruimtegebruik te meten op de achtergrond van gebruikers om te zien wat dit ongeveer is en of men vaak tegen een gebrek aan ruimte aanloopt.

We horen de klachten niet op dit moment. We zien wel wat er gebeurt wanneer klanten hun console uitpakken en gebruiken. We denken dat het wel goed zit. We kunnen monitoren wat het harde schijf gebruik is op de PS4 en we zien dat we daarop ook wel goed zitten. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 maanden geleden

  gewoon wat games eraf gooien en weer nieuwe erop 😀

  Arby
  Lid
  208
  2 maanden geleden

  Oef, 300 gb voor het systeem zelf. Dat wist ik niet. Vind het met mijn 500gig PS4 wat lastig af en toe maar heb me nog wel kunnen redden, zullen zien hoe dat met de PS5 gaat.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x