Sony waarschuwt voor lang aanhoudend voorraadtekort voor PS5

thumbnail

Sony waarschuwt dat het tekort aan PlayStation 5 consoles aan zou kunnen houden gedurende het volgende jaar. Volgens het concern is het lastig momenteel om aan alle benodigde componenten te komen voor de productie. Via de Bloomberg laat het concern dit weten. Volgens Sony blijft de vraag ook aanhouden, waardoor men niet echt bij kan komen met de huidige leveringen. Hiroki Totoki zegt verder dat meer apparatuur last zal ondervinden van het schrijnende tekort aan chips en andere hardware. “We hebben meer dan 100 miljoen PS4-units verkocht. Ik zie echter de vraag voor de PS5 voorlopig ook niet snel dalen.”

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  360
  1 maand geleden

  PC bouwers hebben er ook last van. Stijgende prijzen en aanhoudende tekorten bij videokaarten, processoren, SSD schijven, ram geheugen. Het is niet alleen Sony en MS die er last van hebben. Dit zal nog lang effect blijven hebben op voorraden en prijzen.

  Griever
  Lid
  774
  1 maand geleden

  Alles lijkt weer een beetje open te gaan.Zo lang ze het maar redelijk houden met de prijzen,Dan verwacht ik wel dat het op een gegeven moment goed komt in de toekomst.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box