Sony tempert verwachtingen wat betreft voorraad van PlayStation 5 voor dit jaar

thumbnail

Sony heeft gezegd dat we niet te veel moeten verwachten dit jaar wat betreft de voorraad van de PlayStation 5. Eerder deze week gaf Microsoft al aan dat we in de tweede helft van dit jaar meer voorraad mogen verwachten van de Xbox Series, maar Sony is iets minder positief. Via de VGC laat Chief Financial Officer Hiroki Totoki weten dat de volumes voorloipg nog laag zijn.

We proberen een hoger verkoopvolume te realiseren dan dat van de PlayStation 4 gedurende het tweede jaar. Maar kunnen we de voorraad drastisch verhogen? Nee, daar lijkt het niet op. Er zijn echter alternatieve oplossingen. Wellicht kunnen we het design veranderen of meerdere resources vinden.

 

Hoe Sony dat laatste precies voor zich ziet is niet toegelicht. Sony leverde tot dusver 8 miljoen PS5-units. Waarschijnlijk komen PS5-units pas later dit jaar daadwerkelijk in de winkelschappen te liggen. Voorlopig verloopt de verkoop nog exclusief online.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  701
  11 dagen geleden

  Gelukkig heb ik mijn Xbox One nog.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box