Sony staakt Japanse productie van de PS2

thumbnail

Sony heeft bekend gemaakt dat men met onmiddelijke ingang is gestopt met de Japanse productie van de PlayStation 2. Dit blijkt uit een rapport van 5 november, waarin de Japanse retailer Next One deze stap aangekondigd heeft. Sony zal daarmee dus geen PS2’s meer in Japan uit gaan leveren. De console is wereldwijd 154 miljoen maal verkocht. De unit kwam op 24 november 2000 in Europa op de markt. Op 4 maart 2000 kwam de console al in Japan in de rekken te liggen. Amerika moest wachten tot 26 oktober voordat de PS2 daar verkrijgbaar was.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  15 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  …en veel minder succesvol.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  PlayStation 2 heeft echt een top jaren gehad alleen in 2010 tot 2012 wert het minder omdat er geen goede games meer uit kwamen en de PS3 is veel mooier en krachtiger dan de PS2.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Wat een onzin brabbel jij toch, er is nog niets bevestigd over de PlayStation 4, dat waren enkel geruchten. Altijd maar dat domme gezeik over huren blabla. Je huurt niets, je krijgt gewoon games bij je abbo, wat iedereen wel zou willen. Ik durf met 100 % zekerheid te zeggen dat ook JIJ games binnen zal halen als Microsoft ze gratis aanbiedt, mits je een abbo hebt. En dan is het natuurlijk niet huren.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Elke dag dat gebrabbel van die irritante fanboys, wat bereik je er nou mee? Je punt is gemaakt, je hebt niets met Sony en je wilt geen gratis games spelen die je blijkbaar huurt. Blijkbaar heb je niets beters te doen dan Sony te haten, jammer jammer jammer…:weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik durf te wedden dat de volgende Xbox wel degelijk achterwaarts compatibel zal zijn met de 360, gezien de eigen architecture keuze. Dat weten we van de PS4 nu al dat die het niet zal zijn gezien de chips die daarin gaan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Sure, geen enkel bedrijf is heilig en ik zeg ook niet dat de rest het niet doet, maar Sony maakt het wel erg bont en aan de lopende band en daar laat ik het bij.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Die gratis games zijn dus niet gratis Grave. Dat is de hele clou van het verhaal. Je moet blijven betalen en huren om ze te kunnen blijven spelen. Het is dus een soort van valse advertering. Als je gewoon een maand betaalt en die games worden je “gratis” aangeboden, dan moeten ze de volgende maand ook gewoon gratis blijven als je niet meer betaalt want ze vielen namelijk binnen je abbo.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Bovendien zijn er nog een hoop slechte punten die Sony doet en nog allemaal deze gen. Spelen met garantievoorwaarden die niet voldoen aan de EU normeringen, laat uitbrengen van informatie in die hack-affaire, liegen/verzwijgen over cijfers tegen aandeelhouders. Dat zijn vergrijpen die een bedrijf de grond in zullen boren coute que coute. Dat jullie daar omheen kunnen kijken is verbijsterend, alsof jullie te bang zijn voor hun mafiapraktijken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik snap best dat je ontevreden bent met die onzin van klanten naaien. Maar als je gewoon verdiept in de zaken weet je van tevoren, als je gewoon de zaken goed doorneemt. PS plus is bekend dat je games kunt spelen wanneer je ps plus hebt. Linux eruit slopen heeft met veiligheid te maken en het is hun volste recht software aan te passen op de console, staat allemaal in de algemene voorwaarden waarmee je akkoord gaat. Als dit problemen zijn had je de voorwaarden kunnen weigeren en een ander product kunnen kopen. Die geheugenkaartjes ben ik het mee eens… Lees verder »


  Naar boven
  15
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx