Sony praat over de toekomst van de PlayStation Portable

thumbnail

De MTV heeft een interview gehouden met de heer John Koller, marketing-chef bij Sony CEA en sprak over het een en ander rondom de PlayStation Portable. Zo zou de lichtere, en slankere (al valt over dat laatste nogal te twijfelen) versie vanaf september verkrijgbaar moeten zijn in Amerika. De codenaam voor de upgrade is PSP 2000, daar waar diens voorganger nog schuil ging onder de codename PSP 1000. Sony geeft daarnaast aan dat maarliefst 95% van de PSP-kopers een man betreft. Het concern zou daarnaast getwijfeld hebben om de PSP te voorzien van een mini-harddrive. Het idee werd echter verworpen en de memory sticks blijven zoals altijd een standaard opslagmedium voor de handheld.

De GPS zou verder beschikbaar zijn over 10 á 12 maanden. Het gaat hierbij om de Amerikaanse releasedatum. Verder bevestigt Sony nog maar eens dat de PSP synchronisaties uit kan voeren met de PlayStation Home service die momenteel in ontwikkeling is voor de PS3. Via de handheld kun je onder andere extra´s in je woonkamer gaan zetten en integreren.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box