Sony lijkt op de PS5 plannen te hebben voor switchen applicaties

thumbnail

Sony lijkt een patent te hebben vastgelegd waarmee het makkelijker moet zijn om te switchen van en naar applicaties op de PlayStation 5. Het patent, dat we kunnen zien via de PSU, zou het mogelijk moeten maken om te switchen naar een andere applicatie, zonder dat daarvoor de game afgesloten hoeft te worden. Dit zou door middel van het pinnen van de applicaties in de user interface mogelijk moeten worden. Sony heeft de functionaliteit zelf nog niet officieel bevestigd.

The window can be pinned to the GUI and user control can automatically switch to another application. To stream music, the video game player may need to pause the execution of the video game application, switch back to the home page, and select the music streaming icon.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Enzo
  Gast
  Enzo
  15 dagen geleden

  Goedemiddag evilgamerz,

  Het zou nog toffer zijn als SONY een applicatie maakt wat ik al sinds de PLAYSTATION 2 had bedacht om (tijdens) het gamen van een game te kunnen facetimen met je vrienden/familie! Of zonder een gameplay.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box