Sony: Geld over de balk gooien maakt geen getalenteerde developers

thumbnail

Sony Interactive Entertainment CEO, Jim Ryan, heeft gezegd dat het gooien van geld er niet voor zorgt dat je ook even creatieve en getalenteerde development teams kunt opzetten. Via de PS Lifestyle lezen we dat het een zorgvuldig proces is dat veel tijd en werk kost. Hij vindt tevens dat de developers alles uit de hardware moeten halen die hen geboden wordt.

We willen dat de developers gebruik maken van onze hardware op een creatieve manier. We hadden een dip bij de PlayStation 3 maar kwamen terug met de PlayStation 4. Eén van de redenen daarvan was de grootse focus om de gamer op de eerste plaats te zetten. De output voor de PlayStation 4 lifecycle was geweldig. Maar de beste games kwamen pas in het tweede deel van de cycle. We hebben continu verbeteringen proberen door te voeren. Het opzetten van zo’n teams met veel talent en creativiteit gaat verder dan het gooien van geld.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2749
  2 jaren geleden

  Vind het altijd grappig als dit soort grote bedrijven met zulke uitspraken komen.Als je kijkt naar hun ceo Kenichiro Yoshida die krijgt ook allemaal miljoenen naar hem toe gegooid.Veel meer dan hij nodig heeft in een lifetime.Mensen onder aan de ladder moeten ook goed betaald blijven worden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx