Sony: 3D-TV zal sneller integreren dan de HD-TV

thumbnail

Andrew House, president van Sony Europa, heeft gezegd dat hij gelooft dat 3D-TV’s sneller geïntegreerd zullen raken in de huizen van de consumenten, dan de standaard high-definition TV deed. Via de MCV laat de woordvoerder weten dat 2011 een groots jaar zal gaan worden voor 3D, met 3D games die zullen komen, en Sky TV dat uitgerold zal worden.

“3D zal een belangrijke rol gaan spelen. Het zal een ecosysteem worden rondom content. We zien in de UK steeds meer broadcasters als Sky, die erg veel potentie zien in 3D. Zij wisten HD ook snel op de kaart te zetten. Ik denk dat de voordelen van 3D zullen zorgen voor meer interactieve ervaringen. Onze rol is om als pioneer te fungeren en we helpen developers om de juiste ervaring te brengen met 3D games.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  die mensen die nu een 3D tv hebben gekocht balen straks omdat je in 2011 al tv’s krijg zonder bril, ik heb 5 jaar geleden al zo tv in het echt gezien en het is echt waanzinnig om te zien beter dan met zo bril, wacht nog wel een jaar en dan koop ik er wel 1 ik ben echt een pro game en zie me nu al zitten met me 1.5 headset en bril nee dacht het niet sterkt jongen die nu een 3D tv hebben hier krijgen jullie spijt van

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik zoek er ook 1 maar vind ze tog echt nog te duur. denk dat ik nog wel 3 maanden kan wachten.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Vind het moeten hebben van zo’n bril zowieso een enorme “bug” in het huidige ontwerp van de 3D-tv… want hiermee schrijven ze een redelijke groep consumenten al meteen af. Want de mensen die in het dagelijks leven een bril dragen (ik hoor hier zelf overigens OOK bij), worden op dit moment aan de kant gezet. Was voorlopig niet van plan over te schakelen op 3D, maar toch… gaat even om het principe.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik denk dat de prijzen wel erg snel zullen dalen, maar wat Grave zegt, die idiote bril hoef ik ook niet, ik wil tv kijken zonder bril. Pas wanneer 3D zonder bril te kijken is, dan pas zie ik het succesvol worden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Acceptatie door tv producenten misschien wel omdat het niet zo’n grote overschakeling is van HD naar HD 3D dan het van analoog en niet HD naar digitaal en HD was. Maar las gister nog in de krant dat 3D helemaal niet snel geaccepteerd wordt in Europa en de US. In Azie wordt het wel snel geaccepteerd, maar de percentages in dat onderzoek spraken voor zich. Ik zou zelf ook niet apart een 3D tv kopen als ik net al een HD tv zou hebben. Alleen als ik aan een nieuwe tv toe zou zijn zou het een 3D tv kunnen… Lees verder »


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx