Sonic & SEGA All-Stars Racing wordt opgeluisterd door Ryo Hazuki!

thumbnail

Hij zal verschijnen uit een land over de zee in het Verre Oosten, een jongeman die zijn potentieel nog moet leren kennen… En hij zal rijden op een vette motor.

Ryo Hazuki, de ster uit de Shenmue-serie, keert terug in zijn eerste speelbare rol sinds Shenmue 2 om zich in Sonic & SEGA All-Stars Racing bij de gelederen van de SEGA All-Stars te voegen.

Ryo, de hoofdpersoon uit de Shenmue-serie en een van de meest gewilde SEGA-personages voor een rol in All-Stars Racing, zal met zijn geleende motor rondrijden op klassieke SEGA-racetracks. En als een motor niet volstaat, gebruikt Ryo zijn All-Startechniek en wisselt hij van voertuig om met zijn iconische vorkheftruck tegenstanders uit de weg te ruimen en te duwen.

De Shenmue-serie, het verhaal over de zoektocht van een zoon naar wraak, werd uitgebracht in 1999 als dé game voor de SEGA Dreamcast. Het spel werd oorspronkelijk voor SEGA ontwikkeld door de legendarische Yu Suzuki. Ryo moet zijn wraak nog krijgen, maar hij is niet onbekend met motorraces en zal een waardige tegenstander vormen voor Sonic, AiAi, Dr. Eggman en de andere All-Stars.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx