Solstice of Heroes-event keert op 6 juli terug in Destiny 2

thumbnail

Solstice of Heroes eert de guardians die The Last City hebben verdedigd en op 6 juli keert het event terug in Destiny 2. Het event is voor iedere speler gratis bij te wonen en duurt een maand. Guardians van over de hele wereld kunnen afreizen naar de European Aerial Zone om bazen te verslaan en caches te openen, op jacht naar klassespecifieke-armor die kan worden geüpgraded met een darkness-banishing glow en nog veel meer andere geweldige loot.

Iedere dag van het evenement krijgt een element toegewezen en guardians moeten hun aanvallen aanpassen aan het dagelijkse element om de vier unieke elementaire buffs op te laden. Ook zijn er speciale Prism-dagen. Op deze dagen kunnen Guardians alle vier de buffs opladen, maar ze kunnen er maar één tegelijk activeren.

Naast de klassespecifieke-armor introduceert Solstice of Heroes dit jaar een nieuwe Legendary Shotgun, een Exotic Ghost Shell, een Embleem en Solstice-pakketten vol met goodies. Eververse biedt universele Glowing Ornaments aan voor Silver of Bright Dust. Deze Ornaments worden afgestemd op de subklasse waarmee de Guardian is uitgerust. Er kunnen ook nieuwe schepen, Sparrows en cosmetica worden verzameld en spelers kunnen bovendien een nieuw embleem verdienen door de inleidende Solstice of Heroes quest te voltooien. Als je de laatste Solstice-armor set hebt voltooid, dan wordt het exclusieve Solstice of Heroes-shirt van 2021 ontgrendeld in de Bungie Store.

Solstice of Heroes vindt plaats van 6 juli tot 3 augustus.

Voor meer informatie over Season of the Splicer bezoek je de officiële website. Meer weten over Beyond Light? Klik hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box