Ervaar het platteland in nieuwe gameplay-trailer van De Sims 4 Landelijk Leven

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor het binnenkort verwachte Expansion Pack De Sims 4 Landelijk Leven, dat vanaf 22 juli verkrijgbaar is voor PC en consoles.

Bekijk de nieuwe gameplay-trailer van De Sims 4 Landelijk Leven

De Sims 4 Landelijk Leven leidt spelers naar het knusse stadje Henford-on-Bagley, waar ze een ruime keuze kunnen maken uit manieren om van het plattelandsleven te genieten. Sims kunnen hun eigen producten telen voor verse maaltijden, dieren grootbrengen en er vriendschappen mee sluiten, de plaatselijke bewoners leren kennen en vele nieuwe manieren vinden om in contact te komen met de natuur.

In de trailer komen alle leuke nieuwe dingen die het platteland te bieden heeft aan bod. Een babbeltje met de plaatselijke bewoners onder het genot van een sapje in Het Witte Paard, het uitproberen van 16 soorten jam, genieten van een heerlijke picknick en uitoefenen van de gloednieuwe borduurhobby. Spelers kunnen hun Sims ook aanmoedigen om van het land te leven door naar hun eigen eten op zoek te gaan voor een echte plattelandsstijl met de uitdaging ‘Eenvoudig eten’. Daarnaast kunnen ze hun fantastische producten inleveren bij de Finchwick Braderie in ruil voor de mooiste beloningen. Dieren rennen overal in Henford-on-Bagley rond, wat ervoor zorgt dat je Sims kippen in het kippenhok houden voor kakelverse eieren, bevriend raken met koeien voor lekkere melk of lama’s grootbrengen voor ongelooflijk zachte wol.

De De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack is vanaf 22 juli verkrijgbaar voor € 39,99. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box