Sociable Soccer 24 met FIFPRO-licentie is vanaf 16 november ook via Steam en op de Switch

thumbnail

Tower Studios heeft de releasedata van de langverwachte versies van hun arcade-actiehit Sociable Soccer voor PC en console bekendgemaakt.

De versies van Sociable Soccer 24 voor Steam en Nintendo Switch zijn vanaf 16 november 2023 digitaal verkrijgbaar. Digitale versies voor Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S, plus fysieke versies staan gepland voor Q1 2024.

Jon Hare, de drijvende kracht achter de hitserie Sensible Soccer, staat aan het hoofd van Tower Studio en heeft een nieuwe licentiedeal met FIFPRO aangekondigd zodat er meer dan 10.000 spelers onder licentie wereldwijd voor het spel beschikbaar zijn. Dankzij deze samenwerking met FIFPRO is Sociable Soccer 24 het enige arcade-actievoetbalspel met FIFPRO-licentie dat op dit moment voor pc en console beschikbaar is.

Het snelle, vloeiende arcade-spelverloop van Sociable Soccer 24 is het het meest in het oog springende verkoopargument. Het is gemakkelijk onder de knie te krijgen, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken, en deze combinatie is precies wat de eerdere voetbalspellen van Hare zo populair maakten. In de leuke, uitdagende carrièremodus voor één speler speel je je een weg naar de top van de online competitie terwijl je je team ontwikkelt en opwaardeert; in de online multiplayermodus zul je versteld staan van de snelle en vloeiende actie en de lokale multiplayer is zonder twijfel de leukste manier om dit voetbalspel vol actie te spelen.

Het spel zit barstensvol spelmodussen die spelers kunnen ontdekken en met 77 échte trofeeën om te verdienen. Je kunt het zelfs als clan met je favoriete club tegen rivaliserende fans opnemen; er zijn meer dan 1000 teams om uit te kiezen.

Er hebben nog nooit zo veel mensen meegedaan aan de Sociable Soccer-reis als nu; het voelt als een epische missie,” volgens Jon Hare. “Het is ect een geweldig gevoel om eindelijk, na acht jaar ontwikkelen, de versies voor pc en consoles te kunnen presenteren en ik kan vol trots zeggen dat iedereen die de Early Access-versie op Steam heeft gekocht, gratis naar de volledige versie kan opwaarderen.” Hij sluit af met “Sociable Soccer 24 is een kantelpunt in de Sociable Soccer-reis tot nu toe, en we willen al onze partners die ons hebben bijgestaan bedanken, waaronder de nieuwkomer FIFPRO en hun aanhang van 10.000 sterren die zich bij ons hebben aangesloten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx