SnowRunner vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch

thumbnail

SnowRunner, de ultieme off-road ervaring van Saber Interactive en Focus Home Interactive, rondt in stijl een geweldig eerste jaar af! SnowRunner is nu ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch, naast de eerder uitgebrachte versies op PlayStation 4 en Xbox One. Met de release van Season 4: New Frontiers vandaag blijft de game maar groeien en de aankondiging van de Year 2 Pass brengt vier nieuwe seizoenen aan content naar de game. Vier vandaag een jaar lang content updates en overwin de wildernis met de launch trailer!

Houd je handen aan het stuur, want we hebben een heldere weg voor ons

New Frontiers neemt je mee naar het Russische Amur Oblast, met 12 vierkante kilomater aan rauwe Russische wildernis om te verkennen voor het herstel van een verlaten raketlanceringslocatie. De release van New Frontiers heeft de totale grootte van SnowRunner vrijwel verdubbeld sinds de eerste fase van de Season Pass, met alle content nu beschikbaar op PS4, Xbox One en Nintendo Switch. In het eerste jaar hebben meer dan 2 miljoen spelers hun eigen routes bepaald en zijn er dankzij console mods meer dan 30 miljoen mods gedownload op PS4 en Xbox One. Tenslotte staat de Year 2 Pass om de hoek, met 4 seizoenen aan content met nieuwe maps, voertuigen en activiteiten en gratis content voor alle spelers waaronder customization items, add-ons en meer!

Season 4: New Frontiers is vanaf vandaag beschikbaar als onderdeel van de Season Pass. SnowRunner is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch . De Premium Edition van de game bevat de basisgame en Season Pass. Year 2 Season Pass is nu ook beschikbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  30 dagen geleden

  Heb geen Nintendo Switch, maar kan best een leuk spel zijn.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box