“Sink the putt or get cut” in PGA TOUR 2K21’s nieuwe Divot Derby

thumbnail

2K en HB Studios hebben vandaag Divot Derby aangekondigd, een nieuw multiplayer gamemodus van PGA TOUR 2K21. Maximaal 20 spelers nemen het tegen elkaar op in een gelikte, shoot-out-achtige competitie met single-elimination knock-outs. Tijd is van essentieel belang en de spanning loopt hoog op, wanneer spelers strijden tot de finish op iedere hole.

Het concept is bedrieglijk eenvoudig: de hele groep slaat tegelijkertijd af en stuurt veelkleurige bal vlucht sporen door de lucht. Vanaf dat moment neemt de chaos toe en racen de deelnemers om op de green te landen en de putt te putten, allemaal in prachtig 60FPS. De eerste golfer die de negende en laatste hole haalt wint! Spelers die vroegtijdig uitgeschakeld worden kunnen de rest van de wedstrijd volgen in de Spectator Mode.

Divot Derby is nu beschikbaar via een gratis update voor iedereen die in het bezit is van PGA TOUR 2K21.

Voor meer informatie over PGA TOUR 2K21, bezoek PGATOUR.2K.com, like de game op Facebook, volg de game op Twitter en Instagram en gebruik de hashtag #PGATOUR2K21 of abonneer op YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box