Sierra lanceert Geometry Wars 3

thumbnail

Sierra brengt vandaag Geometry Wars 3: Dimensions Evolved uit. Met deze gratis update wordt de bestaande content bijna verdubbeld en zo wordt de lovend ontvangen arcade shooter Geometry Wars 3: Dimensions, ontwikkeld door Lucid Games, een nog groter avontuur.

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved geeft de single-player Adventure mode van de oorspronkelijke game een boost met 40 extra levels, waaronder boss battles, 3D grid shapes en objectives, alsmede een nieuwe drone (Sweeper) en de krachtige mogelijkheden van de Detonator. De Adventure mode is verbeterd, zodat je nu als speler eenvoudiger vooruitgang boekt om je favoriete modes te kunnen ontgrendelen.

Daarnaast biedt Geometry Wars 3: Dimensions Evolved ook nieuwe uitdagingen voor die-hard Geometry Wars™ fans. Zo pak je in de ‘Hardcore’ mode 20 levels op, zonder dat je een drone of super nodig hebt en ga je de strijd aan om topscores neer te zetten op individuele leaderboards. De game biedt nu meer dan 100 stages met rapid-fire action aan welke beschikbaar zijn op diverse game modes, waaronder een uitgebreide Classic mode. Ook krijg je Bonus challenges en is er een locale co-op mode voor maximaal vier spelers en een een online competitive multiplayer mode voor maximaal acht spelers.

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved is vanaf vandaag beschikbaar als gratis download wanneer je in het bezit bent van Geometry Wars 3: Dimensions. De uitbreiding komt op PlayStation 4 en PlayStation 3 via het PlayStation Network, op Xbox One en Xbox 360 via de Xbox Games Store, Windows PC en op Mac en Linux via Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box