Sid Meier’s Pirates zet koers naar 8 oktober

thumbnail

Speur op 8 oktober 2010 de horizon af, bid tot Poseidon voor rustig vaarwater en zet koers naar Sid Meier’s Pirates!, een spannende reis voor avontuurlijke schatzoekers, zoals nog nooit vertoond voor het Wii systeem. Het klassieke Sid Meier’s Pirates! is door 2K China aangepast voor de Wii. Het is een avontuur vol piraterij waarin piraten in spé hun zeebenen kunnen verdienen wanneer ze als kapitein op één van de 27 volledig te customizen schepen staan terwijl ze de tropische 17e eeuwse Caribische eilanden verkennen.

Gamers kunnen in Sid Meier’s Pirates!:

• Onverwacht binnenvallen bij kolonies aan de kust gewapend met een bont gezelschap loyale schurkachtige zeebandieten.
• Meegaan op missies waar je blij van wordt! Vind geheime kaarten en ontdek schatkisten die uitpuilen met goud en juwelen.
• Pas gevonden rijkdom gebruiken om te onderhandelen over voorraad en schepen bouwen met sterkere kanonnen en grotere zeilen voor betere navigatie en om sneller te kunnen varen.
• Je in spannende gevechten tussen piratenschepen storten, knal ze omver met een lading kanonkogels en stuur je vijanden naar Davy Jones’ Locker.
• Korte metten maken met luidruchtige opscheppers door je beste zwaardvechters kunsten te tonen in klinkende gevechten.
• Achter de jongedames aan jagen en hun harten veroveren door slimme tactieken en je looks op de juiste manier te gebruiken.

Sid Meier’s Pirates! barst van de piratenactie en bevat een schat aan gameplay, inclusief klassieke traditionele mini-games van de originele titel van de franchise zoals Sword Fighting, Ship Combat en Dancing – plus twee exclusieve mini-games voor de Wii gekoppeld aan de WIi controls – Bombardment en Lock Picking.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx