7-jarige Serreno opent met Pikachu Pokémon Day

thumbnail

Honderden kinderen hebben zich aangemeld om als echte VIP met Pikachu Pokémon Day te openen. Met de wedstrijd moesten de kinderen bewijzen dat zij de allergrootste Pokémon fan zijn. Uit alle inzendingen is de 7-jarige Serreno Wouters met zijn filmpje gekozen als allergrootste fan van Pokémon.

De opening vindt plaats op 28 augustus 2010 om 10.00 uur. ‘Het is mijn grootste droom om Pokémon Day te openen met Pikachu en dat allemaal op mijn verjaardag. Super, aldus Serreno.’ In het winnende filmpje laat Serreno trots al zijn Pokémon spullen zien, bekijk hier zijn collectie:

Op 28 en 29 augustus staat pretpark Walibi World helemaal in het teken van Pokémon met heel veel activiteiten! Naast de attracties is er een Meet & Greet met Pikachu, de film ‘Arceus en het Juweel des Levens’ en zijn er de nieuwste Nintendo Pokémon spellen en Pokémon ruilkaarten.

Maar er is nog meer! Nieuw dit jaar is dé ‘Disney XD BMX arena’. De Disney XD BMX Arena is een te gekke hindernisbaan met een lengte van 100 meter waar met een BMX bike de snelheid- en behendigheidsskills van de bezoekers getest worden. Ook is er ieder uur een hilarische muziekshow van de artiesten Sjon en Sjeffrie waar vele Pokémon prijzen te winnen zijn.

Kaarten voor Pokémon Day zijn online te bestellen via de website www.pokemonday.nl Voor € 21 kan iedereen genieten van alle Pokémon activiteiten en de attracties van Walibi World. Ook meer informatie, de laatste nieuwtjes en het programma staat op deze website weergegeven. Pokémon Day is een samenwerking tussen PS Games, Walibi World en Nintendo.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx