Shooter adventure game Graven krijgt release

thumbnail

Graven is een first-person actie-avonturenspel ontwikkeld door Slipgate Ironworks en uitgegeven door 3D Realms. Het spel werd aangekondigd in 2020 en uitgebracht in Early Access op 26 mei 2021. “Graven” is geïnspireerd door klassieke shooters uit de jaren ’90, zoals “Hexen” en “Heretic,” en biedt een combinatie van magie, wapengevechten en puzzeloplossingen in een donkere, middeleeuwse fantasy-wereld. Het spel heeft inmiddels een releasedatum voor de PC, Xbox Series, PlayStation 5 en Switch en zal op 25 juni van dit jaar verschijnen.

In Graven speel je als een verbannen priester die valselijk beschuldigd wordt van ketterij. De protagonist wordt door een mysterieuze entiteit naar een vervloekt land gestuurd om de bron van het kwaad te vernietigen. Het verhaal ontvouwt zich in een uitgebreide wereld vol ruïnes, moerassen, en bovennatuurlijke verschijnselen, waarbij je als speler meer ontdekt over de corrupte krachten die het land in hun greep houden.

De gameplay van “Graven” combineert elementen van klassieke first-person shooters met moderne gameontwerpen. Spelers hebben toegang tot een verscheidenheid aan wapens, zowel traditionele als magische, en kunnen verschillende spreuken gebruiken om vijanden te bestrijden en puzzels op te lossen. Exploratie speelt een grote rol in het spel, waarbij spelers verschillende omgevingen moeten verkennen en geheimen moeten ontdekken om verder te komen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx