Tweede film in Uncharted-reeks bevestigd

thumbnail

Er komt een opvolger in de Uncharted-filmreeks. Dat heeft Sony bekend gemaakt. Sony liet dit weten tijdens de CineEurope 2024. Men is al bezig met de film en Holland en Wahlberg zullen waarschijnlijk terug keren in hun rol. Verdere details zijn nog niet bekend maar de gebeurtenissen zouden plaatsvinden voor die van de games.

Uncharted is een Amerikaanse actie-avonturenfilm uit 2022, geregisseerd door Ruben Fleischer en gebaseerd op de gelijknamige videogamefranchise ontwikkeld door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. De film volgt Nathan Drake (gespeeld door Tom Holland) en zijn mentor Victor Sullivan (gespeeld door Mark Wahlberg) terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische schat van de Magellan-expeditie. Ondanks gemengde recensies van critici, was de film een kaskraker, met een wereldwijde opbrengst van $407 miljoen op een budget van $120 miljoen. Het is daarmee de vijfde best verdienende videogamefilm aller tijden 1. De première vond plaats in Barcelona, Spanje, op 7 februari 2022, en de film werd op 18 februari 2022 in de Verenigde Staten uitgebracht 2.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2960
  24 dagen geleden

  Het is hun nog niet gelukt om met een nieuwe Indianna Jones te komen.Tomb Raider is ook niet helemaal goed van de grond gekomen met de films.De eerste uncharted had wel een erg goede cast en er zit nog veel potentie in voor een betere vervolg.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx