Seizoen 3 van Battlegrounds komt op 17 januari naar Hearthstone

thumbnail

Hearthstone Battlegrounds Seizoen 3 begint op 17 januari! Terwijl de Lich King door Silvermoon marcheert, voegt Seizoen 3 meer toe aan de Battlegrounds-modus: een nieuw minion type en dubbele minion types, de terugkeer van een warped hero, plus Silvermoon en Scourge thema cosmetics.

NIEUWE ONDODEN EN DUAL-TYPE MINIONS

 • De Undead hebben hun weg gevonden naar Bob’s Taverne! De nieuwe Undead minion type past goed bij Reborn en Deathrattle effecten. Bovendien krijgen verschillende minions het Undead-label naast een ander bepaald type, wat plaats maakt voor dual-type minions! Dit geeft meer diepte en opties voor het bouwen van warbands.

DE STRIJD OM SILVERMOON

 • De strijd gaat door in Silvermoon, waar de Blood Elves hun thuis verdedigen tegen de plaag van de Lich King. De Season Pass voor Seizoen 3 zorgt voor wat thematische flair met gloednieuwe borden en emotes. Je kunt je helden uitrusten met gloednieuwe cosmetics om je aan te kleden voor de Silvermoon of de Scourge! De helden van Silvermoon tonen hun vuurkracht tegen de ijzige krachten van de Lich King, terwijl de kille gezichten van de Scourge-helden voorzien zijn met ijzige harnassen om hun tegenstanders angst aan te jagen.

PROFESSOR PUTRICIDE KEERT TERUG

 • Professor Putricide zwoegt dag en nacht in zijn lab om nieuwe minions te maken. In Seizoen 3 zullen spelers de kick van creatie voelen met zijn hero power! Voor vier goud kun je een eigen Undead-minion maken met de kracht die je wilt en wanneer je die het hardst nodig hebt. Deze op maat gemaakte minions verdrievoudigen niet, maar ze geven een machtige, verwrongen stoot!

NIEUWJAARSEVENEMENT

 • De Sunwell schijnt helder! Voltooi vanaf 17 januari quests tijdens het Lunar New Year-evenement om XP te verzamelen, glinsterende beloningen te verdienen en de lantaarns van Sunwell te laten branden.

Voor meer details, check:
https://hearthstone.blizzard.com/en-us/news/23892224/announcing-battlegrounds-season-3

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx