Old School RuneScape zet iconische Mahjarret-verhaallijn voort

thumbnail

Old School RuneScape lanceert vandaag het vervolg op de Mahjarret-verhaallijn uit 2001 met een gloednieuwe quest genaamd Secrets of the North. Secrets of the North is een Master level quest met een solo-only boss-encounter en krachtige nieuwe beloningen.

Moordmysterie
Er is een moord gepleegd en er is geen tekort aan verdachten. De Hazeel-cult, de Khazard-troepen en zelfs de spelers worden er allemaal van beschuldigd. Spelers vormen een onwaarschijnlijke alliantie met enkele Mahjarrat om de ware moordenaar en zijn motief te ontdekken.

Beloningen voor deze quest bevatten een upgrade van de Ancient Potion, een upgrade van de Ancient Staff en een gloednieuwe Venator Bow voor alle boogschutters. Daarnaast kunnen loot-hongerige spelers de boss-encounter steeds opnieuw herhalen om alle loot te verkrijgen.

Desert Treasure II – The Fallen
Met Secrets of the North begint de reis naar het vervolg op de iconische en geliefde 17-jaar durende quest Desert Treasure. Desert Treasure II – The Fallen Empire komt later dit jaar uit en leidt spelers door vier gloednieuwe gebieden, die elk een dodelijke nieuwe eindbaas bevatten: Vardorvis, hertog Sucellus, de Leviathan en de mysterieuze Whisperer. Bekijk hier de teaser voor Desert Treasure II.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx