SEGA kondigt Vancouver 2010 aan

thumbnail

SEGA Corporation heeft vandaag een exclusief samenwerkingsverband aangekondigd met International Sports Multimedia (ISM), de officiële licentiehouder van het Internationaal Olympisch Comité (IOC), voor de ontwikkeling van Vancouver 2010 – Het officiële videospel van de Olympische Winterspelen. Het spel wordt door Eurocom Entertainment Software ontwikkeld voor de pc, het Xbox 360 video game and entertainment systeem en het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem. Vancouver 2010 is een authentieke simulatie van diverse evenementen op de Olympische Winterspelen, die in 2010 gehouden zullen worden in Vancouver. In het spel staat de extreme snelheid van alle winterse sporten garant voor een regelmatige stoot adrenaline. Daarnaast laat de gloednieuwe uitdagingsmodus je op ongeëvenaarde wijze opgaan in het grootste sportevenement ter wereld.

Vancouver 2010 zal het Olympische spelgenre opnieuw definiëren, aldus Hugh Binns, directeur van Eurocom Development Ltd., de ontwikkelaar van Vancouver 2010. Met de innovatieve first-personmodus die je nog meer in het spel laat opgaan, een gloednieuwe uitdagingsmodus die je uren zoet houdt en ongelooflijk mooie high-definitiongraphics zal Vancouver 2010 een fantastische belevenis zijn.

Omdat we de banden met SEGA hebben aangehaald en nu het officiële videospel van Vancouver 2010 uit zullen brengen, zijn we beter in staat om voort te borduren op het succes van Beijing 2008 en kunnen we een uitstekende kwaliteitsgame afleveren, aldus Raymond Goldsmith, voorzitter en CEO van ISM.

Naast de nieuwe uitdagingsmodus biedt Vancouver 2010 tevens een volledig vernieuwde gameplay en gloednieuwe besturingsschemas, die nog niet eerder zijn gebruikt voor een officieel videospel van de Olympische Spelen. Op deze manier zal Vancouver 2010 uitgroeien tot de nieuwe norm voor het Olympische spelgenre, zodat gamers daadwerkelijk in de geest van de Olympische Spelen kunnen spelen.

Vancouver 2010 voor de pc, de Xbox 360 en de PLAYSTATION 3 wordt uitgebracht in de winter van 2010.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x