SEGA kondigt Binary Domain aan

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA America Inc. kondigen met trots de game Binary Domain aan, een origineel schietspel op basis van eskadrons van Toshihiro Nagoshi, de maker van een aantal van de bekendste gamefranchises van SEGA, waaronder de alom geprezen Yakuza-serie. Binary Domain werpt spelers midden in een dynamisch en intens gevecht om de mensheid in het Tokio van 2080, dat door robots is binnengevallen. Terwijl ze vechten op de vervallen lagere niveaus van de stad, sturen spelers een internationaal vredeseskadron aan. De strijders beginnen echter al snel te twijfelen aan hun omgeving en de keuzes die ze hebben gemaakt. Worden de robots mensen, of worden de mensen machines?

“We zijn trots. We vinden het fantastisch dat Toshihiro Nagoshi aan Binary Domain werkt”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing van SEGA Europe en SEGA America. “Het spel wordt ontwikkeld in Japan, maar is bedoeld voor een internationaal publiek. Het voert spelers mee via een adembenemend verhaal, verpakt in een uniek schietavontuur boordevol actie dat zich afspeelt in een frisse nieuwe setting.”

Binary Domain wordt door SEGA Japan en Toshihiro Nagoshi (de maker van Yakuza) ontwikkeld voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box