Season of Discovery nu live in WoW Classic

thumbnail

World of Warcraft Classic nodigt spelers uit om opnieuw naar Azeroth terug te keren en een reis vol nieuwe avonturen en een dosis ontdekking te beginnen. In Season of Discovery – nu live – begeven spelers zich in een ander Azeroth waar verkenning en experimenteren de sleutel vormen tot het ontgrendelen van nieuwe vaardigheden en speelstijlen voor hun personages.

Season of Discovery, toegankelijk op de Classic Era realms, zit boordevol nieuwe functies en unieke regelsets, waaronder:

 • RUNES
  • Overal in de wereld moeten spelers speciale runen ontdekken die toegang geven tot nieuwe vaardigheden, waarvan sommige nooit beschikbaar zijn geweest voor classes in WoW Classic.
 • RUNE-ENGRAVING
  • Spelers zullen een beperkt aantal runes kunnen toepassen via rune-engraving, waardoor spelers ook vaardigheden kunnen verwisselen als ze niet in gevecht zijn om experimenteren aan te moedigen.
 • Stapsgewijze Level Cap-verhogingen
  • Season of Discovery begint met een cap van level 25 en wordt na verloop van tijd verhoogd om een meer progressieve endgame-ervaring te bieden bij elke levelband.
 • Klassieke dungeons opnieuw vormgegeven
  • De level cap van elke fase zorgt voor nieuwe content voor spelers, te beginnen met de level 25 Blackfathom Deeps 10-speler raid: voorheen een level-up 5-speler dungeon, is het herwerkt met herontworpen boss encounters om spannende uitdagingen te bieden die de builds van spelers op de proef stellen.
 • Wereld PvP-evenementen
  • Naast nieuwe raids zullen er in de capzone van elke levelband een aantal PvP-evenementen plaatsvinden waar spelers hun nieuwe vaardigheden tegen anderen kunnen testen. De level 25 PvP-zone om mee te beginnen zal in Ashenvale zijn.

Kijk voor meer informatie over Season of Discovery op de website van World of Warcraft.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Yellow13NL
  Lid
  668
  2 maanden geleden

  Het is niet te doen op de servers joh. Echt enorm druk en wachtrijen die in de duizenden lopen. Als je dan binnen bent, dan mag je hopen dat je überhaupt een quest voltooid krijgt. Maar goed: Best leuke toevoeging, maar het standaard classic raakt een beetje overschaduwd zo, iets wat ik denk ik ook liever speel dan SOD. Gewoon even een paar weken of maanden geduld hebben, dan is het misschien iets minder druk en heftig online. Dit blijft ook echt 24 uur per dag zo, zelfs vlak na het onderhoud. Dan zie je de mensen in eens weer… Lees verder »


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx