Season 1 van Call of Duty: Modern Warfare III en COD: Warzone details

thumbnail

Bereid je voor op gloednieuwe oorlogsvoering met Season 1 van Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone. Het nieuwe seizoen brengt meer multiplayer-maps, nieuwe en terugkerende spelmodi waaronder Gunfight en Vortex, de volgende verhalende Act in Zombies, de introductie van Urzikstan in Call of Duty: Warzone en nog veel meer.

Een gloednieuwe Battle Pass zorgt voor 100 tiers content, BlackCell brengt de Abolisher Operator en je arsenaal wordt uitgebreid met vijf extra nieuwe wapens. Verwacht ook een groot aantal nieuwe Aftermarket Parts, waaronder je eigen vlammenwerper! De hitte gaat door tot de feestdagen met thema-evenementen gedurende het hele seizoen, waardoor je verzekerd bent van een enorme rijkdom aan content om je in te storten.

Season 1 voor Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone gaat op 6 december om 18:00 uur live op alle platforms.

Multiplayer:

 • Vier nieuwe multiplayer-maps. Drie gloednieuwe 6v6-maps en één 2v2-map worden gelanceerd, samen met feestelijke reskins van andere maps tijdens het seizoen.
 • Welkom terug bij Gunfight. Ga voor het tactische small-team en lanceer de nieuwe map Training Facility, plus vier andere terugkerende Gunfight-arena’s.
 • Nieuwe spelmodi. Beproef je geluk in All or Nothing, gebruik de one-shot Ray Gun tegen vijanden in de limited-time Vortex die in het seizoen verschijnt, en nog veel meer!
 • CODMAS-feestelijke evenementen en Ranked Play. De content gaat door in de Modern Warfare III Multiplayer met feestelijke en thematische maps en evenementen, evenals de uitgebreide, stand-alone competitieve Multiplayer-modus: Ranked Play keert terug!

Zombies:

 • Nieuwe verhaallijn Act. Er is een enorme poort verschenen in de Exclusion Zone. Onderzoek het gebied en stort je op nieuwe end-game content.
 • Betreed Dark Aether Rifts. Een nieuw labyrint dat teams uitdaagt om binnen de gegeven tijd een reeks doelen te voltooien. Vind Sigils om de Dark Aether Rifts vrij te spelen en verdien beloningen bij voltooiing.
 • Nieuw Wonder Weapon, Warlord en meer. Gebruik het V-R11 Wonder Weapon, ontdek nieuwe schema’s en bereid je voor om het fort van Warlord Dokkaebi te infiltreren.

Warzone:

 • Welkom in Urzikstan. De volgende grote map komt naar Call of Duty: Warzone! Krijg een topografisch overzicht plus een heleboel nieuwe functies en updates die komen als onderdeel van de Season 1-update.
 • Carry Forward Call of Duty: Warzone-maps. Spelers kunnen Ashika Island en Vondel blijven gebruiken naast de nieuwe Urzikstan-map.
 • Nieuwe omgevingselementen: Bestuurbare trein en horizontale Ziplines om snel door Urzikstan te kunnen navigeren.
 • Geüpdatete gameplay: nieuwe Gulag, maar ook nieuwe bewegingen en mechanics uit MWIII!
 • CODMAS-evenement. Ontmoet de Zombie Santa, ga op ondode hertenjacht, open de cadeautjes onder de kerstbomen, en doe mee aan nieuwe uitdagingen met beloningen, en nog veel meer. Vergeet alleen geen sneeuwballen mee te nemen!
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx