SBK-07 – de meest complete Superbike game tot op heden!

thumbnail

Een nieuwe raceseizoen met nieuwe prijzen. Black Bean Games en Milestone hebben wederom alle registers opengetrokken voor SBK-07 Superbike World Championship. Alle officiële teams van het huidige seizoen zijn vertegenwoordigd in zowel de PlayStation2 als de PSP versie. In de PS2 versie verschijnen bovendien met de speler maar liefst 23 coureurs tegelijkertijd op het circuit.

Alle coureurs komen in SBK-07 Superbike World Championship zo natuurgetrouw mogelijk tot leven. In vier verschillende speelmodi (Quick Race, Race Weekend, Championship en Challenges) bindt de speler de strijd aan met ‘slimme’ coureurs die op het scherpst van de snede rijden. De kunstmatige intelligentie is bikkelhard en bestraft het verslappen van de concentratie onmiddellijk. De coureurs reageren snel en zoeken de grenzen op van het toelaatbare, net als de echte coureurs van vlees en bloed.

De experts van Milestone studios hebben verder alle motoren voorzien van de juiste specificaties om een zo realistisch mogelijke race-ervaring na te bootsen. Alle onderdelen van de Superbike races zijn tot in de kleinste details in het spel verwerkt. Denk aan realistische tracks, de juiste atmosfeer rondom de baan, herhalingen in TV-stijl en nog veel meer. Zelfs de verleidelijke Superbike umbrella girls zijn van de partij! Altijd handig als het gaat regenen…

Features

• Alle belangrijke licenties van de Superbike Grand Prix. De makers hebben er alles aan gedaan om alle teams, motoren en coureurs in het spel te verwerken en dat is gelukt.
• Inclusief de speler nemen nu 23 coureurs (zichtbaar) deel aan een grand prix (PS2 versie). Bij de PSP nemen 12 coureurs deel aan een wedstrijd. Daarmee overtreft SBK-07 zijn voorganger Superbikes: The Riding Challenge.
• De perfecte atmosfeer. Het gedetailleerde publiek, verschillende weersomstandigheden en realistische weergave van teams, coureurs en motoren zorgen voor een ongeëvenaarde sfeers. Alsof je er zelf bij bent.
• Alle officiële racetracks inclusief het circuit van Assen. De GP van Assen is wereldwijd één van de best bekeken Superbike wedstrijden.
• Toegankelijke gameplay. Het is nu makkelijker om te leren racen. Voor de hardcore racers daarentegen bevat SBK-07 nog meer diepgang dan voorgaande versies.
• Speel in de Hall of Fame allerlei extra’s vrij. Denk aan coureurs, speciale merkkleding, nieuwe motoren en… niet te vergeten: grid girls!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx