Sand Land krijgt demo net voor release

thumbnail

Bandai Namco heeft een demo uitgebracht van de game Land Sand. Het spel komt later volgende maand uit voor diverse platformen. De demo kan nu gedownload worden op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Steam. Progressie wordt niet meegenomen naar de volledige game. De volledige release vindt eind april plaats.

Tijdens hun epische reis vol vijanden, zoals kwaadaardige monsters, bandieten en de King’s Royal Army, moeten spelers het heft in eigen handen nemen om ze te verslaan. In combat mode is Beelzebub een pittige vechter die krachtige aanvallen gebruikt, maar ook stealth, om de vijand snel uit te schakelen. Met de experience die je na elk gevecht verdient, kun je steeds meer power-ups krijgen, waardoor je nieuwe unieke vaardigheden voor Beelzebub en zijn metgezellen krijgt.

Bovendien zijn voertuigen ook ongelooflijk handige hulpmiddelen in de game. Met de hulp van een nieuwe bondgenoot, Ann, kunnen ze worden aangepast en opgewaardeerd om nieuwe locaties te ontdekken en vijanden te verslaan die alleen maar moeilijker worden naarmate de bende zich in groenere en weelderigere gebieden begeeft.

De machines en combat skills zijn niet de enige die een upgrade nodig hebben, want Beelzebub en zijn vrienden stuiten op de verlaten stad Spino. Ondanks de huidige staat zit de stad vol met mogelijkheden voor spelers om haar nieuw leven in te blazen en haar thuis te noemen: naarmate het avontuur vordert, zal de stad groeien en evolueren en nieuwe kooplui, opdrachten en opties toevoegen om je voor te bereiden op het volgende avontuur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx