Saints Row The Third Remastered is nu verkrijgbaar

thumbnail

Saints Row The Third Remastered is nu verkrijgbaar voor de Xbox One, het alles-in-één games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc.

De game die door velen wordt beschouwd als het beste deel uit de Saints Row-serie oogt nu fraaier dan ooit dankzij de vele visuele verbeteringen die Sperasoft heeft doorgevoerd, bijvoorbeeld aan de omgevingen, personagemodellen en beeldeffecten. Ook heeft de game een nieuwe belichtings-engine gekregen en zijn alle wapens en auto’s opnieuw ontworpen.

Spelers die terugkeren naar Saints Row The Third zullen het heerlijk nostalgisch vinden weer in dit vervlogen tijdperk te duiken. Sluit je opnieuw aan bij de Saints-gang in Steelport – ken je Johnny Gat, Shaundi en Pierce nog? – en geniet van legendarische missies als Tank Mayhem, Eye of the Tiger en Professor Genki voor uren aan prettig gestoorde gameplay.

Saints Row The Third verscheen oorspronkelijk negen jaar geleden voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc, en dit is de eerste keer dat Saints Row verschijnt op de huidige generatie consoles, waardoor de beruchte Saints-serie nu toegankelijk wordt voor een heel nieuwe gang aan gamers. De game heeft diverse, met elkaar verweven verhaallijnen, waarbij de keuzes van spelers de route door de game bepalen. Doorgewinterde spelers kunnen misschien zelfs nieuwe wendingen in het verhaal ontdekken, wat tot nooit eerder vertoonde missies kan leiden.

Verhaal:
Saints Row The Third Remastered geeft je controle over de Saints op het toppunt van hun macht, en laat je volop van die macht genieten. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels. De stad Steelport ziet er in geremasterde vorm beter uit dan ooit, en dompelt je onder in een wereld van sex, drugs en guns.

Jaren nadat ze Stilwater veroverden, zijn de Third Street Saint geëvolueerd van straatbende tot populair merk, met Saints-sneakers, Saints-energiedrankjes en Johnny Gat-bobblehead-poppen in alle winkels. De Saints zijn de koningen van Stilwater, maar met die celebritystatus hebben ze wel de aandacht op zich gevestigd. The Syndicate, een legendarisch crimineel broederschap met klauwen die over de hele wereld reiken, heeft zijn ogen op de Saints gericht en eist hun respect.

Omdat je weigert om voor het Syndicate door de knieën te gaan, breng je het gevecht naar Steelport, een eens zo trotse metropolis die onder controle van het Syndicate is verworden tot een verdorven stad. Ga parachutespringen met een tank, voer een satellietaanval uit op een Mexicaanse worstelbende, en neem het in je eentje op tegen een goed getraind leger in enkele van de meest bizarre game-scenario’s die je ooit hebt gezien.

Kenmerken:

De full package, geremasterd – Dankzij verbeterde graphics, vernieuwde belichting, aangepaste omgevingen en nieuwe visuele effecten, hebben Steelport en de Third Street Saints er nog nooit zo goed uitgezien.

Verken een verdorven stad – Ontregel en ontmantel het monopolie van het Syndicate op het gebied van wapens, cybercriminaliteit en andere criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport, waar je op elke straathoek wel actie vindt – en meestal niet van het goede soort.

De mafste wapens – Het is leuk om je vijanden te verslaan. Maar het is nog leuker om ze te vernederen. Gebruik hover-jets, wagens die menselijke kanonskogels kunnen vuren en de meest gestoorde slagwapens voor dikke fun.

Maak de bizarste personages – Creëer de bizarste personages die je ooit hebt gezien, van uitgebluste beroemdheden tot maskerloze ninjapiraten. In elke zondaar, zit een Saint. Wie word jij?

Over-the-top coöp – Speel solo of online met een vriend. Probeer het freefall skydiving eens, en probeer in de vlammende pick-uptruck van je partner te landen tijdens jullie wanhopige rit naar een zwaarbewapende basis van het Syndicate. Steelport is altijd leuker met een vriend!

Inclusief alle DLC – Alle drie uitbreidingspakketten met extra missies en meer dan 30 stuks DLC van de originele versie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x