Sacred 2 – Ice & Blood add-on dit najaar verkrijgbaar

thumbnail

Volgend op de succesvolle gamerelease van de fantasy RPG “Sacred 2” kondigen Deep Silver, het gameslabel van Koch Media, een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, en Ascaron’s Studio II de release van de add-on “Ice & Blood” voor de PC aan.

Met de expansion pack “Ice & Blood” kunnen de fans van SACRED en actie-RPG’s genieten van talrijke nieuwe kenmerken die veel extra spannende uren spelplezier beloven en het oorspronkelijke spel extra meerwaarde en herspeelbaarheid biedt. Zo biedt de uitbreiding niet alleen een extra hoofdpersoon in de figuur van de drakenmagiër, maar ook gevarieerde zoektochten en verhalen, waarin de speler nieuwe avonturen beleeft in Ancaria. Bovendien bevat de uitbreiding twee nieuwe unieke gebieden en nog nooit eerder geziene vijanden die de speler met hun eigen tactieken zullen uitdagen. Verder zijn er nieuwe voorwerpen in het spel te vinden voor elk hoofdpersonage van “SACRED 2 – Fallen Angel”, plus nuttige en innovatieve eigenschappen. Voor het installeren van “Ice & Blood” is het oorspronkelijke spel vereist.

De uitbreiding “Ice & Blood” voor “SACRED 2 – Fallen Angel” voor de PC verschijnt in de tweede helft van 2009. Deze uitbreiding zal ook worden aangeboden als download-versie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx