RuneScape-spelers verkennen een geheimzinnig eiland in Ancient Awakening

thumbnail

RuneScape, de iconische MMORPG, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Ancient Awakening uitgebracht. Ancient Awakening is daarmee de eerste update binnen het Necromancy-seizoen. Spelers verkennen hierin het geheimzinnige eiland Ungael en komen meer te weten over de lore achter de Necromancy-skill.

Tijdens het avontuur worden spelers vergezeld door een gezelschap van mede-avonturiers. Hiertoe behoren onder andere de mysterieuze krijger The Raptor, Asther the butler, en Bill de architect. Laatstgenoemde speelde een prominente rol in Fort Forinthry, het vorige seizoen van RuneScape. Spelers ontdekken tijdens hun zoektocht dat er een krachtig ritueel op komst is dat verwoestende gevolgen heeft voor de wereld van Gielinor. Het ritueel staat onder leiding van necromancer Zemouregal en spelers maken zich klaar om het gevecht aan te gaan om het ritueel te stoppen. Daarnaast bereiden ze zich voor op een epische nieuwe bossbattle dat in november wordt gelanceerd.

Ancient Awakening bevat ook een nieuwe player-versus-monster combat-activiteit waarin spelers het opnemen tegen golven van Zemouregal-volgelingen. Elke ronde van de Ungael Arena brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Na elke ronde verandert de Arena waardoor het voor spelers nog ingewikkelder wordt om de uitdaging te voltooien. Wanneer dit lukt, ontgrendelen spelers nieuwe titels, nieuwe cosmetische items voor hun wapens en de beruchte outfit van The Raptor.

Ancient Awakening breidt het gebied van Fort Forinthry verder uit met een Botanist’s Bench. Dit geeft spelers de mogelijkheid om Necromancy-potions te bereiden en zich klaar te maken voor de komende bossfight in november. De lieftallige Granny Rowan staat klaar om spelers te helpen met het maken van potions.  

Necromancy is een op zichzelf staande combat-skill die in augustus samen met een enorme uitbreiding werd gelanceerd. De uitbreiding introduceerde een nieuw hubgebied, negen gloednieuwe quests en twee dodelijke bossfights. Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Members kunnen de Necromancy-skill trainen tot een maximum level van 120. Bezoek de officiële website voor meer informatie.

RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers kunnen gebruikmaken van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx