RuneScape krijgt eerste nieuwe quest sinds cross-platform lancering

thumbnail

RuneScape’s Elder God Wars-saga krijgt vandaag een nieuw hoofdstuk en brengt een hele nieuwe map met een schat aan uitdagingen en beloningen. RuneScape is sinds vorige week volledig cross-platform speelbaar op PC, iOS en Android. Elder God Wars: The City of Senntisten is de eerste nieuwe quest die sindsdien aan de MMO wordt toegevoegd.

Elder God Wars is een jaarlange saga die Ariane’s vernietigende visioen volgt dat een oorlog voorspelt in Gielinor. En City of Senntisten is de laatste quest voor de oorlog begint. Senntisten is een verloren stad, oorspronkelijk het thuis van Zaros, die nu diep begraven ligt beneden de Archaeology guild. Een gloednieuwe locatie om te ontdekken.

Wanneer je jouw bondgenoten hebt verzameld, is het tijd om je Archaeology-skill te gebruiken en toegang tot de stad te verkrijgen. Hier weer je duistere krachten af en tref je voorbereidingen voor je verdediging. In elke hoek van de stad liggen gevaren op de loer. Je zult voorzichtig moeten zijn bij het verkennen van de kathedraal en de omliggende gebieden, terwijl je het transformeert tot een fort tegen golven van woeste vijanden.

Ryan Ward, Executive Producer bij RuneScape: “De lancering van The City of Senntisten vandaag zorgt ervoor dat de Elder God of Wars-saga echt ontbrandt, omdat deze quest de proloog is voor de oorlog begint. Gedurende de komende maanden wordt het lot van Gielinor bepaald, als spelers vier fronten op het slagveld ervaren en de Elder Gods hun aanval beginnen.”

“Elder God Wars is een epische saga en we zijn trots om het naar de spelers te brengen op RuneScape’s 20e verjaardag. Het zijn fantastische tijden voor de game en we zijn trots om spelers meer te zien spelen dan ooit te voren. Het aantal members is op een hoogtepunt sinds zes jaar, we brachten de game naar mobile en we verwelkomen zoveel nieuwe spelers in Gielinor. Er is echt geen betere tijd om RuneScape te spelen.”

Als je slaagt, is er een overvloed aan beloningen, nieuwe Ancient Magick spreuken, meer XP in Slayer- en Archaeology-skills, een upgrade naar de Pontifex Observation Ring en meer.

The City of Senntisten is een quest exclusief voor members. Ook moet je de voorgaande quests, Azzanadra’s Quest and Battle of Monolith, hebben voltooid en minstens level 75 en 74 hebben voor je Slayer- en Archaeology-skills.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box