RuneScape en Old School RuneScape komen naar Steam

thumbnail

RuneScape en Old School RuneScape komen voor het eerst naar Steam voor PC en Mac. De bekende MMO’s waren hiervoor enkel te downloaden via de RuneScape-website. RuneScape is vanaf 14 oktober beschikbaar op Steam en de klassieke versie Old School RuneScape debuteert begin 2021 op het platform.

RuneScape biedt op maat gemaakte lidmaatschapspakketten en prestaties aan op Steam. Een speciaal ondersteuningsteam onderhoudt de RuneScape Community Hub voor Steam-gebruikers, inclusief wekelijkse aankondigingen, guides, artikelen, artwork en video’s.

Phil Mansell, CEO van Jagex, zei:
“Jagex is op een missie om het RuneScape-universum wereldwijd naar meer mensen te brengen. Na de komst van onze games in mobiele winkels, breiden we nu de beschikbaarheid van de desktop-versies uit. De games beschikbaar maken voor de Steam-community is een belangrijke stap om dit doel te bereiken. We kijken ontzettend uit naar de lancering van RuneScape op Steam op 14 oktober en Old School RuneScape volgend jaar, omdat we daarmee nog meer gamers in staat stellen om onze rijke en aantrekkelijke spelwerelden te verkennen.”

De franchise heeft na bijna twintig jaar 285 miljoen spelers verwelkomd in de online fantasiewereld van Gielinor en rapporteerde eerder dit jaar haar hoogste ledenaantal ooit. De RuneScape Coming Soon-winkelpagina is nu live op Steam. Je kunt de game hier op je verlanglijst zetten om op de hoogte te worden gebracht zodra de game beschikbaar is.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x