Ruim 1 miljoen verkochte exemplaren van Pokemon Black & White

thumbnail

Het is nog maar tien dagen geleden dat Pokémon Black Version en Pokémon White Version exclusief voor de Nintendo DS-systemen in Europa werden uitgebracht en er zijn nu al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. In totaal zijn nu meer dan 35 miljoen Pokémon-spellen in Europa verkocht.

Binnenkort kunnen spelers zich ook buiten het spel vermaken met Pokémon, aangezien op 30 maart 2011 de Pokémon Global Link website wordt gelanceerd. Spelers van Pokémon Black Version en Pokémon White Version kunnen hun opgeslagen gegevens uploaden naar de website www.pokemon-gl.com om toegang te krijgen tot unieke content. Zo kunnen spelers op heel nieuwe manieren van hun spel genieten, waarbij de online uitgevoerde acties direct worden weerspiegeld in het spel voor de Nintendo DS-systemen. De website biedt toegang tot nieuwe spelgebieden – Pokémon Dream World en Global Battle Union.

Pokémon Black Version en Pokémon White Version zetten de Pokémon-serie opnieuw op de kaart door zowel fans als nieuwkomers te laten genieten van een heel nieuw avontuur vol geheimen en verrassingen. Voor het eerst in de serie bevatten de twee verschillende versies ook hun eigen gebieden om te verkennen. Het avontuur speelt in beide gevallen in de Unova-regio, ver verwijderd van de Kanto- en Johto-regio’s die Pokémon-fans al kennen. De locaties zijn gevarieerder dan ooit en er valt van alles te beleven, bijvoorbeeld in de drukbevolkte stadsomgeving van Castelia City.

In de uitgestrekte nieuwe wereld van Pokémon Black Version en Pokémon White Version kunnen spelers meer dan 150 nooit eerder geziene Pokémon vinden en vangen, waarvan sommigen alleen in één van beide versies verschijnen. Twee voorbeelden van zeldzame exemplaren zijn bijvoorbeeld de legendarische draken Reshiram en Zekrom die de verpakkingen van de twee versies sieren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx