Bigpoint.com – DE site voor onlinegames

thumbnail

Bigpoint.com is een unieke site. Hier ontmoeten grote aantallen fans van onlinespellen elkaar om een van de vele hoogwaardige onlinegames te spelen die op deze site te vinden zijn. Ervaar spellen die er in de eerste plaats indrukwekkend uitzien, een meeslepende gameplay hebben maar vooral boordevol spannende actie zitten – alles gratis, alles online!

Het mooie: Je speelt nooit alleen maar altijd samen met andere fans van onlinespellen! Je wilt alvast een voorproefje? Kom dan eens langs bij DarkOrbit, de cultgame boordevol met ruimteactie; ontmoet hier meer dan 50 miljoen andere spelers.

DarkOrbit: Verover de macht in het heelal

Duizenden dappere space-piloten voeren een bittere strijd om grondstoffen en macht. Word in DarkOrbit ook een van de space-piloten: sluit je aan bij een bedrijf en stort je in legendarische ruimtegevechten en zorg voor de overwinning!

Zorg ervoor dat je tot de tanden toe bewapend bent, ga de strijd aan met machtige lasers en dodelijke raketwerpers. Rust je uit met drones, boosters en andere extra’s; dan hebben andere spelers of gemene aliens tegen jou geen kans meer.

Sluit je aan bij een clan en ga samen met andere spelers dit ruimteavontuur aan. Spannende quests, een geavanceerd skillsysteem en meeslepende actie – DarkOrbit is de ultieme spelervaring voor echte mannen!

Hier beland je bij DarkOrbit

Zit je vriendin weer te zeuren dat je de hele tijd online bent terwijl je gewoon alleen maar iets leuks wilt doen? En zeurt je moeder ook? Nou, stel ze dan dit gewoon eens een keer voor: Bij FARMERAMA, het onlinespel op de boerderij, staan een heleboel grappige dieren paraat bijv. knotsgekke schapen en kippen met onweerstaanbare Bambiogen. Daar gaat ieder vrouwenhart sneller van kloppen!

FARMERAMA: De knotsgekke virtuele boerderij

Dit boeren onlinespel heeft in een ongelooflijk korte tijd, miljoenen spelers in z’n ban weten te slepen: Bij FARMERAMA bewerk jij je eigen akkers en fok je knotsgekke dieren die allemaal gek zijn op kattenkwaad.

Maak van je boerderij een succesvol bedrijf: bewerk je akkers, verkoop verse producten en ga spannende uitdagingen aan. Voor onze doorgewinterde boeren hebben we zelfs een Caribisch vakantieparadijs in de aanbieding: ze vliegen naar BAHAMARAMA en beheren daar nog een extra tropische boerderij vol met exotische dieren en planten.

Vraag aan je vrienden of ze je buren willen worden! Schrijf ze berichten en stuur ze leuke cadeaus. Zo kunnen jullie elkaar helpen om van de Woelige Weide een vruchtbaar stuk akkerland te maken. En overigens heeft al menig boer hier z’n boerin gevonden.

Kleed je erf aan met leuke deco-items zoals strobalen, strandstoelen, standbeelden en fonteinen. De echte creatievelingen onder ons, zullen gek zijn op onze siertuin; deze plek is exclusief voor jullie deco-items.
Bij FARMERAMA wordt iedereen in nul komma niks een virtuele topboer!

Hier beland je bij Farmerama

Heb je zin in nog meer schattige dieren? Komt voor de bakker: de wereld van het onlinespel van Bigpoint, ZooMumba, is een groot kakelbont avontuur!

ZooMumba: Het schattige dierentuinspel

Word bij ZooMumba directeur van je eigen virtuele dierentuin en maak er een succesvol bedrijf van! Leg verschillende verblijven aan voor je wilde dieren en je schattige jonkies. Maak je dieren gelukkig: voer ze, geef ze te drinken en zorg ervoor dat ze lekker fris blijven.

Zet zowel een mannetje en een vrouwtje van een bepaalde diersoort bij elkaar in een verblijf, dan kunnen er wel eens schattige jonkies worden geboren! Ze zijn niet alleen om op te vreten maar ze trekken ook grote getale bezoekers naar je dierentuin.
Plaats eettentjes en andere spannende attracties voor je bezoekers. Kleed je dierentuin aan met paviljoens, bomen, parkbruggetjes en vele grappige deco-items; vergeet vooral ook niet om wandelpaden aan te leggen, anders kunnen je bezoekers nog niets zien.

ZooMumba is een cool spel voor iedereen die gek is op dieren en wel eens in de schoenen van een directeur zou willen staan!

Hier beland je bij ZooMumba

Smaakt dat allemaal naar meer? Ga naar Bigpoint.com en ontdek nog veel meer spannende, meeslepende en schattige onlinespellen. Kom gewoon eens langs en doe mee!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx