RPG-werelden botsen vandaag in Crossover Content tussen Tales of Arise en SCARLET NEXUS

thumbnail

Een spannende cross-over tussen Tales of Arise en SCARLET NEXUS is vandaag beschikbaar, met een gratis update die nieuwe content naar beide games brengt.

In Tales of Arise kunnen spelers de kracht van de geest ontketenen met de nieuwe content met een SCARLET NEXUS-thema die in de game beschikbaar is, waaronder de Myoho Murasama Replica, een nieuw wapen voor Alphen, twee extra hulpstukken, de Handmade Hair Clip Replica en Baki, en een nieuwe achtergrondmuziek voor gevechten (BGM) met de naam Opposed Viewpoint. In SCARLET NEXUS kunnen spelers het lot dat hen bindt tarten met de nieuwe Tales of Arise-content die in de game beschikbaar is, waaronder het vlammende zwaard voor Yuito naast de Broken Iron Mask en Owlet Doll-attachments, en nieuwe Tales of Arise-achtergrondmuziek (BGM) bij gevechten.

Tales of Arise, vorig jaar uitgebracht, begint met twee mensen, geboren op verschillende werelden, die elk hun lot willen veranderen en een nieuwe toekomst willen creëren. Op de planeet Dahna heeft men Rena, de planeet in de hemel, altijd vereerd als een land van de rechtvaardigen en goddelijken. Verhalen die generaties lang zijn overgeleverd werden waarheid en maskeerden de werkelijkheid voor de mensen van Dahna. Al 300 jaar regeert Rena over Dahna, plundert de planeet van haar grondstoffen en berooft de mensen van hun waardigheid en vrijheid.

SCARLET NEXUS, dat ook in 2021 uitkwam, daagt spelers uit om in de huid te kruipen van Yuito Sumeragi of Kasane Randall en samen met een kleurrijke cast personages de strijd aan te binden met de gestoorde mutanten die bekend staan als de Anderen met krachtige psycho-kinetische vaardigheden in de futuristische stad New Himuka.

Tales of Arise en SCARLET NEXUS zijn verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2484
  1 jaar geleden

  Wist dit nog niet.Moet Tales of Arise dan weer nodig oppakken.Heb die een maandje terug helemaal kapot gespeeld.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx