Romancing SaGa Re;univerSe vanaf vandaag verkrijgbaar op iOS- en Android-apparaten

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de mobile adventure RPG Romancing SaGa Re;univerSe nu wereldwijd verkrijgbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Het uitdagende en strategische Romancing SaGa Re;univerSe speelt in dezelfde wereld als het hooggeprezen Romancing SaGa 3 en werd sinds de oorspronkelijke lancering in Japan al meer dan 20 miljoen keer gedownload. Zowel nieuwe spelers als oude fans van de Saga-serie worden uitgenodigd om vandaag nog te beginnen aan dit buitengewone avontuur door de app te downloaden in de  App Store of op Google Play.

Doordat wereldwijd al meer dan een miljoen spelers zich vooraf voor de game registreerden, ontvangen spelers die de game downloaden diverse pre-registratie-beloningen om de wereldwijde lancering van de game te vieren, inclusief:

 • 9.000 Jewels en 40 Platinum Summon Tickets
 • Twee populaire personages uit Romancing SaGa 3: Flurry (S) en Nora (A)
 • 40 kleine Stamina Potions

Om de wereldwijde lancering te vieren, komt op 30 juni de officiële Romancing SaGa Re;univerSe Original Soundtrack wereldwijd beschikbaar om te streamen via Spotify, Apple Music en Amazon Music.   De soundtrack omvat meer dan twintig songs van Kenji Ito, de legendarische muziekschrijver van de SaGa-serie, en laat fans genieten van muziek uit eerder verschenen SaGa-titels die speciaal voor Romancing SaGa Re;univerSe nieuwe arrangementen hebben gekregen.

Romancing SaGa Re;univerSe speelt 300 jaar na Romancing SaGa 3 en laat spelers een origineel verhaal beleven, met zowel terugkerende personages uit de Saga-franchise als nieuwe gezichten. Dit avontuur verscheen in 2018 al in Japan en werd daar een grote hit met meer dan 20 miljoen downloads. Romancing SaGa Re;univerSe werd ontwikkeld door ervaren ontwikkelaars, inclusief de legendarische creatieveling Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, Romancing SaGa, SaGa Frontier), en laat spelers genieten van de snelle en strategische gevechten waar de SaGa-serie om bekend staat. De game biedt spelers een vriendelijke free-to-play-ervaring met een evenwichtig aanbod aan personages en royale inlogbonussen en quest-beloningen.

Romancing SaGa Re;univerSe verschijnt op een moment dat de klassieke SaGa-serie weer volop in de schijnwerpers staat. Zo verscheen Romancing SaGa 3 in november voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 4-systeem, PlayStation Vita-handheldentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, Windows 10, STEAM, de App Store en Google Play, terwijl SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS™ in december verscheen voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 4-systeem, STEAM, de App Store en Google Play. Ga voor meer informatie naar: https://sagafranchise.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box