Romancing Saga – Minstrel Song – Remastered – nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat het nieuwste deel in de geliefde SaGa-serie, Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Nintendo Switch, pc (STEAM), iOS en Android. Deze game verscheen oorspronkelijk in 1992 in Japan, en als remake in 2005 in Noord-Amerika en Japan, en is nu voor het eerst in Europa verkrijgbaar.

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered levert vele verbeteringen en extra’s, inclusief geremasterde graphics, nieuwe ‘quality of life’-toevoegingen voor een betere speelbaarheid, en nieuwe gameplay-features. Spelers volgen de omzwervingen van één van acht hoofdrolspelers, met elk hun eigen doel en verhaallijn, en vormen hun eigen, unieke avontuur met een “Free-form Scenario”-systeem dat ervoor zorgt dat hun acties van invloed zijn op de wereld rondom hen.

Bekijk hier de Romancing Saga -Minstrel Song- Remastered Character-trailer

Fans van de SaGa-serie kunnen uitkijken naar de “Glimmer”- en “Combo”-systemen uit eerdere games, de even iconische als prachtige vormgeving, en een sfeervolle soundtrack van componist Kenji Ito. Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered is de nieuwste aankondiging in het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS, de populaire mobile game Romancing SaGa™ Re;univerSe™ en SaGa Frontier Remastered.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx