RF Online opent nieuwe wereld vanwege ongekend grote vraag

thumbnail

Codemasters Online is verheugd om de opening van alweer een nieuwe wereld aan te kondigen voor de enorm populaire 100% gratis MMORPG RF Online. De nieuwe wereld, bekend onder de naam “Solus”, opent zijn poorten terwijl een golf van nieuwe spelers zich aanmelden bij de RF Online service.

Sinds de omschakeling naar ‘free to play’ twee weken geleden, heeft RF Online een ongekend success gekend, omdat spelers van over de hele wereld samen komen om te strijden voor de prachtige online wereld van Novus.

“Om onze tweede nieuwe wereld te openen in een tijdsbestek van twee weken is een enorm succes en het bewijs voor de nog altijd groeiende playerbase en hun binding met de game. De huidige vraag voor RF Online is ver boven onze eigen verwachtingen en de actieve player base blijft elke week nog groeien.” aldus Adam McGowan, Global Product Marketing Manager bij Codemasters Online.”

In navolging van de opening van “Solus”, is Codemasters Online nu bezig met de volgende gratis update die in de komende maanden gelanceerd wordt onder de huidige naam “Planet Wars”. Deze geheel gratis uitbreiding neemt spelers mee in de ruimte onder het genot van snelle actie en ruimtegevechten, terwijl ze hun ruimteschepen door de ruimte loodsen en zich wagen aan alle nieuwe planeten en sterrenstelsels.

RF Online, de complete gratis MMORPG, is een epische mix van traditionele fantasy en futuristische Sci-Fi die zich afspeelt in het verre sterrenselsel van Novus, waar drie rassen strijden in een ultieme worsteling voor de macht en rijkdommen.

Om RF Online nu te downloaden, bezoek www.rf-onlinegame.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x