RF Online opent nieuwe wereld vanwege de grote vraag

thumbnail

Codemasters online is verheugd om aan te kondigen dat er een splinternieuwe server is geopend voor de populaire 100% gratis MMORPG RF Online. Vanwege de vraag naar deze game is de nieuwe wereld “Lumen” geopend. Er is namelijk een nieuw record van duizenden nieuwe spelers die elke dag de service joinen, sinds de omschakeling naar free-to-play vorige week.

“De opening van een nieuwe gamewereld betekent een belangrijke mijlpaal in de gestage ontwikkeling van RF Online. Sinds de omschakeling naar free-to-play vorige week hebben we al honderdduizenden downloads gezien en een toename van meer dan 300% aan actieve spelers die de game elke dag spelen! De vraag naar RF Online is nog nooit zo sterk geweest en we maken nog meer servers klaar om in de komende dagen de groei van nieuwe spelers aan te kunnen,” lichtte Ed Relf toe, Director of Marketing van Codemasters online.”

RF Online, de volledig gratis MMORPG is een epische mix van traditionele fantasy en futuristische sci-fi, dat zich afspeelt in het verre sterrenstels van Novus, waar drie rassen met elkaar strijden in een ultiem gevecht om macht en rijkdommen. Vanwege het vieren van de relaunch van de game kunnen nieuwe spelers nu ook de splinternieuwe gratis expansion Episode II: Pioneers of Novus ervaren; per direct beschikbaar voor alle spelers van de game.

Om RF Online gratis te downloaden, bezoek www.rf-onlinegame.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x