Respawn onthult nieuwe trailer voor Apex Legends Season 7 – Ascension

thumbnail

Vandaag heeft Respawn een nieuwe video van Apex Legends uitgebracht die dieper in het achtergrondverhaal van de unieke en gevarieerde cast met personages van het spel duikt. In de nieuwste Stories from the Outlands-trailer genaamd Fight Night, komt Pathfinder meer te weten over zijn mysterieuze maker en de reden waarom de Mobile Robotic Versatile Entity (MRVN) een scout heeft aangesteld voor de Apex Games. In deze neo-noir-trailer wordt Pathfinder vergezeld door de beveiliger Victor Maldera, een voormalig officier. Samen nemen ze het op tegen de elite taskforce van Malta City om Alexander Nox (ook wel Caustic genoemd) uit te schakelen.


De nieuwste Stories from the Outlands – Fight Night-trailer is nu live op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vQ7aGG0pKVs

Apex Legends Season 7 – Ascension voerde de Apex Games naar de zwevende stad Olympus, gelegen op een volledig nieuwe planeet boordevol kunstmatig terrein, strakke snelwegen, luxe winkelcentra, industriële havens en weelderige landgoederen. Spelers kunnen zich vandaag nog in het spel storten op de PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S of pc via EA Play of Steam. Spelers kunnen het via cross-play tegen vrienden op alle beschikbare platforms opnemen.

Voor meer nieuws over Apex Legends bekijk je de officiële Twitter-, Instagram– en YouTube-pagina’s van het spel of bezoek je www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box