Respawn heeft 40 ex-Infinity Ward devs in dienst

thumbnail

Er zijn op dit moment maarliefst 40 werknemers actief bij Respawn Entertainment die eerder ook werkten bij Infinity Ward. Dat heeft de werknemerspagina op de website van Respawn bekend gemaakt. Vorig jaar besloten Jason West en Vince Zampella om Infinity Ward te verlaten door problemen met Activision. Veel medewerkers besloten toen ook om de ontwikkelaar te verlaten waardoor een leegloop bij de Modern Warfare developer dreigde. Inmiddels werkt men aan een nieuw project, dat binnenkort onthuld zal gaan worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  mee eens ben er ook klaar mee mijn zoon van 14 vindt het geweldig die COD maar hij speel BFbc af en toe omdat je in teamverband moet spelen vindt die het niet zo leuk en hij zegt je maak zo weinig kills ja maar het is ook niet de bedoeling in deze game dat het om de kills gaat het gaat 

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Eens Neal. Ik denk persoonlijk dat voor de gevorderde een doorgewinterde criticus dat de nieuwe COD gaat falen. Battlefield 3 en daarmee EA en Dice hebben keihard de aanval ingezet. Ze durven het nu aan en wat zou jezelf doen als je dit soort berichten leest? Mocht het echt gebeuren dat de COD serie een flinke klap krijgt, dan ga ik echt genieten van de reacties. Leedvermaak? Ja, dat zeker! Hopelijk heeft EA strenge regels opgesteld voor die Pampergeneratie die, met alle respect, alleen maar loopt te kankeren op de game en als een stel hazen met veel te jonge… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dat is gewoon ziek, 40 mensen weg. Het zegt al genoeg over Activision zelf en de arbeidsomstandigheden daar. Ik hoop echt dat het ‘nieuwe’ bedrijf ‘n game maakt die meer verkoopt dan CoD. Schaam je, Activision!


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box