Renegade Ops uitgerold over Xbox Live en PSN

thumbnail

SEGA Europe bevestigt dat Renegade Ops beschikbaar is op het PlayStation Network als onderdeel van de PSN PLAY summer promotion, en op Xbox LIVE Arcade voor het Xbox 360 video game and entertainment system tegen een prijs van 1200MSP, €12.99. Renegade Ops komt ook naar de PC als Digital Download. Renegade Ops is ontwikkeld door de mensen van Avalanche, ook wel de ontwikkelaar van het welbekende spel Just Cause 2.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Co-op is wel erg vet Grave. Moet je eens proberen. Maar ik ben het met je eens. Het is een DOTW te kopen titel en niet voor 1200MSP.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

De trial viel me wat tegen. Game heeft wat minpumten dat gewoon niet had gemogen voor 1200 MSP aangezien er betere soortgelijke games zijn die ook nog eens goedkoper zijn. Als een game ten eerste al geen brightness instelling heeft zodat je je tv instellingen weer over de kop moet halen, dan heb je mijn irritatiepunt al te pakken. Ongetwijfeld komt hier weer een patch voor uit omdat dit gewoon te dom voor woorden is. Ten tweede stoorde ik me aan de grote draaicirkel van de voertuigen. Ten derde had ik niet het idee dat je veel geweervuur etc kon… Lees verder »


Naar boven
2
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x