Releasedatum voor Lord of the Rings: War in the North

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en Snowblind Studios kondigen vandaag de releasedatum aan van The Lord of the Rings: War in the North. Deze nieuwe videogame, gebaseerd op de gerenommeerde The Lord of the Rings boeken en films, zal op 4 november in Nederland verschijnen op PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De Collector’s Edition zal dezelfde dag verschijnen en bevat onder meer een boek met artwork, downloadable content en een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van de game.

In The Lord of the Rings: War in the North reizen gamers af naar het Noorden van Midden-Aarde. Tijdens deze reis komen gamers langs onbekende gebieden die zelfs in de film nog niet verkend zijn. De game is verweven met de personages en verhaallijn van de boeken en films en speelt zich parallel af aan de bekende missie van de ringdrager in de gevaarlijke gebieden in het Noorden waar de strijd om het bestaan van Midden-Aarde voorduurt. The Lord of the Rings: War in the North heeft een PEGI-rating van 18+.

The Lord of the Rings: War in the North is ontwikkeld door Snowblind Studios en is een action-RPG met een uniek 3-speler co-op systeem. Gamers moeten samen strijden, op onderzoek gaan, reizen en hun sterktes en zwaktes zo gebruiken dat zij als een evenwichtige bondgenootschap van mens, elf en dwerg ten strijde kunnen trekken. In elk aspect van de game – vechten, verkennen, genezen of het verzamelen van buit – speelt samenwerking een cruciale rol.

De strijd om Midden-Aarde begint op 4 november 2011.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Gosh, I wish I would have had that inrfomation earlier!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Lijkt me niet eens zo’n slecht spel worden, dat PEGI 18 begrijp ik niet helemaal, maar dat zijn de meeste games van tegenwoordig. Ze kunnen nog wel meer games maken, want er komen nog twee films.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Slim is anders inderdaad, maar goed, ik zie sowieso weinig in deze game.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ja en een week later Skyrim. Niet echt een slimme zet om dan je game uit te geven, terwijl in deze titel ook RPG elementen zitten verdeeld.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx